Seminar våren 2022

Del

Den 12. og 13. februar hadde vi seminar med ITVene her på IV. Fredagen før møttes vi på kvelden for å bli bedre kjent. FTVene møtte først de tilreisende ITVene fra Gjøvik, hvor vi spiste middag på Døgnvill før vi møtte resten av ITVene på Centrum Bowling. Her koste vi oss mye og alle ble bedre kjent, som satte en bra standard for de kommende dagene med seminar.

Lørdagen startet vi seminaret på Lerkendal Hotel. Programmet startet med å forklare litt om hvordan vi jobber i SR-IV, rolleavklaring og organiseringen på fakultetet. I pausene var det også servert god mat, drikke og snacks på border utenfor rommet våret Etterpå hadde vi en gjennomgang av viktige og gjennomgående saker ved NTNU og i studentpolitikken etterfulgt av en morsom taletrening. Etter hvert var det på tide med lunsj, hvor vi hadde en stor, god og variert buffet. Etter lunsj ble det diskusjon av Caser og til slutt den berømte rebusen med både quiz, sang og dans. Senere på kvelden var det duket for festmåltid på ØX med taler, sanger og moro.

Etter en lang dag på lørdagen, startet vi litt senere på søndagen. Det passet derfor ekstra bra med god mat og snacks til frokost utenfor rommet vårt. Dagens program innehold bare tullesaker, hvor vi øvde oss på å debattere med ulike tildelte roller. Til slutt gikk vi igjen og spiste god lunsj, hvor vi avsluttet dagen.

Vi FTVer må si at det var et veldig kjekt seminar, hvor vi har hatt det veldig gøy og blitt mye bedre kjent med ITVene. Allerede kjenner vi en helt annen dynamikk i gruppen og gleder oss til neste gang vi skal finne på noe sammen!

Se mer:

Slik blir Studentrådet IV H22

Valgurnene stengte ved midnatt, og resultatene er klare. Slik vil Studentrådet IV se ut høsten 22! Nyvalgte i bold. Fakultetstillitsvalgte: Tina Høyvik, Siri Mostad Larsen

Seminar våren 2022

Den 12. og 13. februar hadde vi seminar med ITVene her på IV. Fredagen før møttes vi på kvelden for å bli bedre kjent. FTVene